mandag, mai 28

 

Feisbukk Tim

"Come Back Soon", skriver de som kaller seg The Feisbukk Tim. Jeg veit ikke hvem de er, men jeg har i dag omsider knødd meg til å slette profilen min så godt det lar seg gjøre, som et stille opprør mot noe som jeg ikke ønsker å bruke mer tid på. Jeg dømmer naturligvis ingen som finner dette givende. Det er bare ikke noe for meg. Det har vist seg at det er på grensen til ubegrensa, hvor lenge jeg kan sitte og pusle på dette nettstedet, etterpå føler jeg alltid at aktiviteten var helt meningsløs og fullstendig til ingen nytte, at jeg skulle funnet på noe bedre å ta meg til, men så gjør jeg det likevel, fordi jeg er et sånt ekstremt nysgjerrig menneske, og til slutt føler jeg meg litt skitten. Hver gang får jeg en sterk følelse av at jeg absolutt ville foretrukket å faktisk være i samme rom som noen av vennene mine. Eventuelt kunne vi vært ute i frisk luft. Det hadde vel vært det aller beste. Eller jeg kunne prata med noen i telefonen, skrevet en mail eller om så sittet på msn. Lest ei bok eller sett en god film! For det eneste jeg ender opp med å gjøre på feisbukk, er jo bare snoking, jeg sitter og ser på hvem som er venner med hvem og irriterer meg av og til over at bildene er så små.

Feisbukk Tim ville at jeg skulle utdype hvorfor jeg gikk. Det var 9 svaralternativer utenom "Other", som jeg til slutt gikk for. Alt etter hvilken unnskyldning du har muligheten til å velge, motargumenterer Feisbukk Tim for å få deg til å ombestemme deg. For eksempel popper det opp svar og/eller råd og tips hvis du svarer: "I don't understand how to use the site", "I spend too much time using Feisbukk" eller "Feisbukk is resulting in sosial drama for me". Ikke engang saklige og nøkterne "I don't find Feisbukk useful" er et holdbart argument - da sier de at det bare er å skaffe seg noen flere venner. "This is temporary. I'll be back" er et ok svar, de forsikrer deg om at ingenting kommer til å forsvinne mens du er borte. "I have another Feisbukk account" er også et svar de synes er rimelig. "Please explain further", sa Feisbukk Tim da jeg valgte "Other" som svar på hvorfor jeg ikke vil være med lenger. "Bubbelibu tudlilu", argumenterte jeg muntert.
Det var helt greit, da skjønte de alt.

Comments:
Æ e no offisielt oppdatert på omtrent ALLE menneskan æ noengang har kjent sitt privatliv de siste ti åran! Det e utrulig kor mange unga folk har klart å spøtte ut, kor mange leilighete de eie, kor mange bila de har. Æ e nesten litt svett. Æ e eie jo ingenting jo, og ikkje har æ a) unga, b) hus c) hund! Sukk. Æ trur egentlig æ hadde et litt bedre liv før fjaseboken kom inn i mitt liv. Help me Polaria, help me.

www.gimæaltdueie.com
 
PS. Som han vennen din (Feisbukk Tim) sei: "Come Back Soon"
 
Ja. No har æ vært der igjen og tatt en titt. Æ kjente æ blei lei med en gang... Visste du at han Per Heimly har 864 venna?
 
Førr ei vennehore.
 
Legg inn en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?