torsdag, oktober 5

 

HoppbakkesangEtter et utallige oppfordringer fra mine faste lesere om en forklaring på hvorfor jeg driver og synger i hoppbakker rundt omkring, publiserer jeg herved en del av det eksklusive bildematerialet.

Sånn ser det ut.

Når kjekk norsk ungdom oppsøker en nedlagt hoppbakke i den norske fjellheimen, for å synge den norske nasjonalsangen med dansk tekst - blant flere andre musikalske perler.

Den aktuelle hoppbakken ligger et sted bak fjellet som heter Rundemanen (568 m.o.h). Jeg tror ikke det er så mange som bruker den til skihopping lenger.

Comments:
Synger du i hoppbakker? Hvorfor får ikke jeg være med?
 
Hehe, neste gang! Dette skjedde på litt kort varsel. Bare vent til du får høre lyden. Da er det ikke sikkert du vil være med likevel.
 
Jeg vil jo og være med, selvsagt. Kan jeg, kan jeg, kan jeg?

(Selv om jeg ikke helt har forstått hvorfor vi skal synge der...?)
 
Eh, Jeg har oppdatert bloggen min!
 
Folkekrav fra nord: oppdater blogg nå! Jeg har gått i tog i stua med palestinaskjerf, finnlandshette bannere med påskrifter som "Marten, kor e du?", "Brann er bånn", "Blogg now or never" osv. Alt jeg vil ha er litt bloggings. Fra deg. Ikke mye jeg ber om altså.
 
Jeg melder meg på Grillskis appell. Blogg, prinsesse! Blogg! Jeg har nå tatt meg bryet med å oppdatere mitt eget utstillingsvindu mot verdensveven, og håper på godt besøk. Til tross for at jeg har sviktet mine lesere fullstendig den siste tiden. Jeg innser at det er håpløst å lære folk en leserutine dersom jeg ikke eier skrivestruktur.

Herved struktureres jeg! Med struktur for rutiner, er mitt nye slagord.
 
Jeg kjenner jeg er veldig lei hoppbakkesang nå.
 
Æ e lei for det, skal skjerpe mæ.
 
no entiendo nada!! pero me gusta el paisaje de esa foto!
 
No problema.¡Aprendas noruega aquí!

http://www.sofn.com/norwegian_culture/languagelessons_index.jsp
 
http://www.sofn.com/home/index.jsp
 
Legg inn en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?