fredag, september 15

 

Tamponger i do

Hvor normalt er det egentlig å putte tamponger i do?

Jeg trodde det vanlige var å pakke den lille pent inn i papir, for så å putte den i søpla. Men nei. Jeg har i dette øyeblikk besøk av en rørlegger som har funnet opptil flere tamponger i min kvernedo, som jeg ikke har lagt oppi der.

Hallo? Pleier folk å gjøre sånt?

Comments:
Jeg foreslår at dere fra nå av truer med å DNA-teste alle tamponger som prøver å finne veien forbi vannlåsen i klosettet. Stor plakat!
 
Nå er det min tur til å bli sjokkert. Skal man ikke kaste tamponger i do? Hele mitt begrepsapparatet mitt er i ferd med å rakne kjenner jeg nå.
 
Jeg skjønner at dette var et viktig tema å sette søkelys på. Det var vel i grunnen litt overraskende.
 
Tror det har en sammenheng med at fansen din tørster etter nytt og hiver oss på selv de mest absurde tema! MER MARTE NÅ!
 
Hva er det du har på brødskiven du spiser på bildet, Grill?
 
Når det gjelder tamponger i do, har jeg et forslag. Man putter tamponger i do på offentlige toaletter, men ikke hjemme hos folk. Det går bra sånn 9 av 10 ganger, men det er jo kjipt for venner og bekjente å måtte tilkalle Kurt Nilsen hele tiden. For kanskje blir JFK med eks-rørleggeren, ikke sant? Det er jo rene marerittet.
 
Unnskyld meg LFKL. Klarer ikke bergensere å se forskjell på en PÆRE og en blings????

Tøff nå.
 
Hvem pokker er LFKL? Det var selvsagt LFKH min krasse kommentar henvendte seg til
 
Ikke i do? Helt alvorlig? Min erfaring er at det går bra i 100 av 100 tilfeller. Altså full klaff. Hundre - 100 - prosent.

Har sånt noensinne ikke gått bra? Og Marte, jeg har ikke ødelagt doen din, for jeg har aldri satt mine lekre lår på porselenet ditt. Det kan du enten ta som et hint om invitasjon, eller som en forsikring om at jeg ikke er skyldig. Ju tsjuuus.
 
Legg inn en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?