fredag, juli 28

 

De mest populære

Magasinet HENNE (en kilde til inspirasjon, lyst og fornyelse) har tatt på seg jobben å undersøke hvem som er norske kvinners største forbilder. De har fått hjelp av MMI, og spurt 1027 kvinner i alderen 15-50+ om hvem som er deres store forbilde. Kvinnene fikk velge mellom 2658 kjente personer innen næringsliv, kongehus og musikk, forfattere, komikere, TV-kjendiser og sport, skuespillere, politikere og andre.

Anne-Kat. Hærland er de flestes store heltinne. Det er kult. Særlig med tanke på at ho både har kjørt i fylla, sittet inne og hevder å ha ligget med Ari Behn. Ho oppfører seg nesten som en mann, og så liker damene henne likevel. Eller kanskje nettopp derfor.

Dette sier Anne-Kat. om seieren i forbilde-konkurransen: - Det er veldig hyggelig å være på toppen. Jeg blir nemlig aldri kåret til "best kledd".
Videre uttrykker ho forundring over at så mange ønsker seg en plass i rampelyset.
- Folk blir dummere og latere. De vil gjerne bli kjent, men orker ikke annet enn å ta av seg genseren, sier frk. Hærland i en pressemelding fra HENNE.

- At kvinnene valgte Anne-Kat. Hærland, sier mye om hemmeligheten bak hennes suksess, og om hvordan hun kan tillate seg nesten alt og likevel beholde populariteten, uttaler sjefredaktør Ellen Arnstad.

Jeg finner det relativt interessant hvem mine medsøstre ser mest opp til, og videreformidler herved lista:

Næringsliv:
1. Petter Stordalen
2. Kjell Inge Røkke
3. Celina Midelfart

Kongehus:
1. Kronprins Haakon
2. Märtha Louise
3. Kronprinsesse Victoria

Musiker:
1. Sissel Kyrkjebø
2. Bono
3. Arve Tellefsen

Forfatter:
1. Anne Holt
2. Lars Saabye Christensen
3. J.K.Rowling

Sport:
1. Marit Bjørgen
2. Hilde Gjermundshaug Pedersen
3. Anette Sagen

Skuespiller:
1. Wenche Foss
2. Liv Ullmann
3. Johnny Depp

TV-kjendiser:
1. Trond Viggo Torgersen
2. Knut Nærum
3. Jon Almaas

Politiker:
1. Nelson Mandela
2. Gro Harlem Brundtland
3. Jonas Gahr Støre

Andre:
1. Rosemarie Köhn
2. Eva Joly
3. Arne Næss senior


Så. Nå veit vi hva vi har å forholde oss til. Man skal ikke undervurdere viktigheten i denne type informasjon. For mellom linjene kan vi lære at mange synes Sissel synger rent og pent (og er søt) og at Arve Tellefsen spiller fint på fele og sikkert er en flott pappa med all sin livserfaring, og at Anne Holt sine bøker er spennende og det er greit at ho er lesbisk, og at det også er helt greit at Rosemarie er lesbisk og at apartheid var dumt og at Nytt på Nytt er morsomt og at Johnny Depp er knakende kjekk (og i tillegg en flink skuespiller) og at Marit Bjørgen går fort på ski og at Gro er solid og pålitelig og at Wenche Foss holder seg så usedvanlig bra, og Liv Ullmann også, og at selvfølgelig skal søte nordlandsjenter også få hoppe på ski i de store bakkene som guttene hopper i.

Og at mange kvinner her til lands ser opp til Petter Stordalen og Kjell Inge Røkke. Er det fordi makt og penger er tiltrekkende? Fordi Choice har trivelige hoteller? Fordi Molde er et populært fotballag? Og så har vi Jonas Gahr Støre. Akkurat det er jo litt besynderlig. Fordi den norske utenrikspolitikken er genial og kjempefin? Eller er denne mannen behagelig å hvile øynene på?

Man skal ikke analysere for mye.

Comments:
GOOD ONE! Impressed... wow gold opportunity.
 
Du har nettopp outa Rosemarie???
 
Har jeg det? Hva betyr det å oute Rosemarie? Hvis det er noe negativt, så var det ikke med vilje.
 
Forresten beklager rotet med linkinga men jeg kan IKKE noe for at Wikipedia roter det til med Æ,Ø og Å. De spesielt interesserte får søke sjøl og på den måten lære meir om disse interessante menneskene.
 
Altså. "Outa" som i at andre enn den det gjelder forteller andre om din seksuelle legning.

Jeg trodde det var en sånn type pressehemmelighet at dama elsket kvinner på et annet plan enn det rent åndelige. Men kanskje det er allment kjent? Eller kanskje alle bare tror hun er det? Hvem vet. Uansett betyr det jo fint lite for om du er en person det er verdt å beundre. Om du liker girl on girl action altså.
 
Åj. Kanskje jeg har misforstått hennes tolerante holdninger og dratt forhastede konklusjoner...

Uansett: Respekt Rosemarie!

http://www.llh.no/./?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=3143

http://www.liberaleren.no/arkiv/000491.php

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1333689.ece

http://oslopuls.no/nyheter/article1334538.ece

http://www.nrk.no/nyheter/innenriks/5723926.html
 
Legg inn en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?