tirsdag, mai 30

 

Hahaha...

Det er en befrielse å oppdage at det ikke bare er jeg som sliter med teksten på supportersangene. Noen roper for eksempel "Sjørøverpakket!" i stedet for "Kjør over pakket!".

I forbindelse med denne lille saken, måtte jeg researche først for å finne ut hvordan bergensere setter ord på det, når de ikke liker dommeravgjørelsene. -- Dere synger vel ikke "UT MED DOMMER'N, INN MED KUEN?", spør jeg.

-- Kuen? Nei. Aldri hørt om. Ku? Nei. Hallo, sier mine bergenske informanter, som har klippekort på Stadion.

Jeg får vite fra informert hold at her synger de iblant dette: "Dommeren er homosexuell, han vet det ikke selv, men kona heter Kjell". Eller så brøler de "FERGEBILLETTØR" når de er misfornøyd med dommeren.

Fergebillettør ja... Er det fordi fergebillettører liksom har dårlig peiling på fotballreglene? Fordi fergebillettører er veldig strenge? Jeg grubler, og diskuterer spørsmålet med venner. Uten at vi kommer frem til noen genial forklaring.

Det er utrolig morsomt at "fergebillettør" egentlig skal være "Bergen til eg dør!"
Full oppreisning til alle fergebillettører - NÅ!

Comments:
Det er umulig å forstå ekte fotballpatrioter, men morsommer er de.

En gang da jeg var veldig liten og veldig dum, hadde jeg med meg en egen dommerfløyte på en fotballkamp. Jeg var veldig glad i practical jokes, så jeg blåste i fløyta da spillet var i gang. Det var ganske angstframkallende å se 22 forbannede mannfolk først stoppe opp for å skjelle ut dommeren (stakkars jævel), for så å prøve å finne ut hvem idioten som blåste i fløyta var.

Man kan si jeg stille og rolig forlot kampen.
 
Ufattelig bra min kjære :D
 
Legg inn en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?