onsdag, mai 31

 

Et kupp


Seinere i dag skal vi til Fyllingsdalen og hente ett stykk strøken grønn sofa fra 60-tallet og to matchende stoler. Vi fant møblene på Finn og jeg er veldig fornøyd. Sofajakten har tatt tid. Mange, mange måneder. Vi ville ikke på Ikea. Det hadde vært lettere. Men vi ville ha noe med mer sjel. Vi er så sjelfulle. Brukt-kjøp er dessuten miljøvennlig og økonomisk.

Nå er vi i mål.

For et par måneder siden trodde jeg også at vår (litt halvhjertede) sofajakt var over. Vi reiste til Bønes og avtalte med ei dame at vi skulle kjøpe sofaen ho hadde lagt ut for salg på Finn. Det tok utrolig lang tid å komme seg inn til sentrum igjen, fordi det var søndag og nesten ingen busser gikk.

Dagen etter fikk jeg en SMS der ho skreiv at "min mann har ombestemt seg". Jeg trodde ikke sånt gikk an, men det gjør det altså. Jeg svarte ikke på meldinga hennes. Jeg har stor tro på at Fyllingsdalen-paret er pålitelige. Dessuten er denne sofaen MYE finere.

Putene og fruktskåla følger ikke med. Det er greit.

Comments:
Måneder kjære? Vi snakker vel år her? Jeg minnes at sist jeg var i Bergen for 2 år siden hadde dere ikke sofa. Ikke for å flisespikke altså ;)

PS. Forøvrig en nydelig sofa!
 
Hehe, ja over 20 måneder da. Det er jo ganske mange.
 
Forresten er det bare 1 1/2 år siden du var her. Og etter det, så arva vi en sofa fra Rockelailaen. Vi syntes bare ikke at den er bra nok. Vi regner den nesten ikke med. Her snakker vi utakknemlighet.
 
Det er greit. For når det skal sies, som sant er, så vil de som har sett den arvede sofaen, skjønne hvorfor den ikke er bra nok (selv om den var bra nok for meg i litt flere år enn jeg orker å tenke på - men at jeg derfor fortjente en svær italiener av en sofa når jeg først skulle ha ny...).
Så: Slit 'an med ny sofa! Meget presentabel.
 
Når kommer det bilder i bloggen av hvordan sofáen har innredet seg i sitt nye hjem? Interiørsofábilder, liksom??

Har den fått navn og sånn forresten?
 
Sofabilder skal bli! Må bare rydde litt først.
 
Og når kommer det invitasjon til å komme hjem til dere og ta sofaen i øyesyn? Jeg bare minner - litt surkete - om at jeg aldri har vært hos dere.
 
Etter å ha prøvd denne grønne lekre saken, vil jeg si at den er på topp ti lista mi over Polarias sofaer gjennom tidene. Takk for ei herlig helg!
 
Takk i like måte Grill-beibi!

Ingen grunn til å sutre! Æ e sterkt tilbake fra ferie og invitasjon kjæm i posten:D
 
Legg inn en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?