torsdag, april 27

 

Litt om Pia Haraldsens slektsforhold

I forbindelse med at Pia Haraldsen nå er inni Big Brother-huset og dermed hyperaktuell, benytter jeg anledninga til å videreformidle noe oppklarende og nyttig informasjon om hennes slektsforhold. Det er Nadina som har tatt seg bryderiet med å greie ut om dette: Pia Haraldsen er IKKE dronning Sonjas niese, slik mange later til å tro. Moren hennes var gift med sønnen til broren til Sonja, nå skilles de. Med andre ord: Nevøen til Sonja var stefaren til Pia en stund. (For ordens skyld: dronning Sonja har som alle vet IKKE blått blod, ho er inngifta i kongefamilien).

Side 2 skriver:
Pia Haraldsen må forsørge familien etter at foreldrene Jasmin og Karl-Otto flyttet fra hverandre i fjor sommer. Pia er fortvilet over at hennes stefar, som er dronning Sonjas nevø, ikke vil betale barnebidrag til hennes to yngre brødre Haakon og Karl William.

Pia ble i starten betegnet som «dronningens niese», men den betegnelsen har hun nå kvittet seg med. - Det er veldig bra at jeg ikke lenger blir betegnet som Sonjas niese. Det var veldig slitsomt i begynnelsen. Jeg fortalte til journalistene at de ikke skulle gjøre det, men jeg tror mediene beskrev meg som Sonjas niese bare fordi det hørtes bedre ut, sier Pia.

Nadinas avsluttende kommentar: Hvis Pia en gang får barn, kunne hun sagt at de var ste-tremenningene til Lille Ma, Sverre og Ingrid Alexandra. Hvis ikke Karl-Otto hadde forlatt Jasmin.

PS: Jeg har ikke sett en eneste episode av Big Brother i år. Ikke i fjor heller.

Comments:
Jeg synes det er riktig å nevne i denne sammenhengene, at etter at moren skilte seg fra stefaren (nevøen til Sonja), fikk Pia snakke fritt og lenge, fra strandkanten på Kanariøyene - der hun poserte i rosa bikini, innimellom løpende i brenningene på en sexy måte - om hvor bitter hun var på kongefamilien fordi de ikke en gang hadde sendt kort til morens bursdag (moren som Pia må forsørge - og hvorfor det, nøyaktig?) eller tatt en eneste telefon etter skilsmissen. Pia ville rett og slett ikke vite noe av kongefamilien og var glad over å være kvitt dem. Jeg har glemt detaljene, men innslaget føyer seg inn i Pia Haraldsens tvilsomme meritter, som får Sven O. til å blekne. Sannsynligvis er det en lettelse for Mette-Marit at noen av dronningens, riktignok ikke lenger så nære slektninger overtar freak-showet. PS. Pia har ved en anledning sagt at hun slett ikke hadde ment å være så sexy som hun siden ble kjent for i dåpen til Märtha og Ari-babyen. Det bare falt seg slik. Hun fant bare en kjole i skapet. Så lett som bare det.
 
Jeg glemte å si at innslaget fra strandkanten ble sendt på God Kveld, Norge.
 
Jeg hørte den nye hitlåten til Pia Haraldsen på TV i går. Ho hadde høye gullstøvletta på. For no har ho jo blitt popstjerne. I likhet med AYLAR, sa de på TV-innslaget...? Jeg visste ikke at Aylar var popstjerne.
 
Nå synes jeg du ligger sørgelig etter på kjendisfronten, prinsessen! Aylar skal jo slutte som bimbo og begynne som popstjerne!
Viser ellers til lynet sin blogg.
 
Hurra, æ e din tusende fan! Detta må feires!
 
I følge "Dagens sitat" fra NRK så hevder frøkenen at det er viktig å sette seg mål i livet. Ha litt ambisjoner liksom.
Selv ønsker hun å bli de unges svar på Sven O.
Og som den nye yndlingen i Big Brother tenker jeg huner på god vei.
 
Legg inn en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?