onsdag, februar 1

 

Veldig sint dame

Ei dame står foran politihuset i Bergen og brøler mange kvelder i uka. Ho har gjort det i flere år. Gjerne i flere timer. Ho roper utrolig høyt. Stemmen kan høres flere kvartaler unna, selv med vinduene lukka. Det høres ut som at ho har en ropert, men jeg har sett at ho benytter seg av en ekko-effekt. Hva ho sier, er vanskelig å oppfatte, men det er ikke tvil om at ho er utrolig rasende på noen.

Comments:
Spennende sak. Du burde konfrontere henne. "Hva er du du vil?"

Jeg ble konfrontert med en veldig sint gaas her om dagen, men den var jo ikke i stand til aa forklare seg selv.
 
det er ikke den gamle naboen din som har forflyttet seg etter deg?
 
hihi det finnes klare fellestrekk her ja, men det e altså ikkje ho. den her dama e sint på noen andre.
 
Jeg er enig med nadinaballerina. Det høres ut som den gamle naboen din. Er du helt, helt sikker på at det ikke er henne?
 
Kanskje du kan fotografere henne? Med mobilen? I smug? Du vet, sånn som jeg gjør. Trykker på knipseren mens jeg ser uskyldig en annen vei...?

Og jeg er enig med din bror. Spør henne hvorfor hun er så sint og hvem det egentlig er hun er sint på.

Min teori: Noen har stjålet roperten hennes, og hun raser nå mot ropert-tyven.
 
Helt sikker. Naturligvis stifter jeg ikke frivillig bekjentskap med en ny, åpenbart ustabil person.
 
hei, ja når du sier det! bodde i bergen for 2 år siden, å tok bussen til stoppen ved handelsbanken, å ja, opp til flere å da mener jeg mange ganger har hun stått der å fremmet sitt budskap. Jeg har heller aldri fått med meg hva hun sier:P
 
Denne dama har tydeligvis langt over gjennomsnittet mye luft i lungene sine. Som kan holde på sånn år etter år. Vi hørte ho da jeg var på kveldskurs på Tanks i forrige uke. Selv om vinduene var lukka. De andre lurte på hva i all verden dette var for en lyd, og jeg sa at det er bare den sinte dama som roper utenfor politihuset. En helt normal lyd for oss som bor på denne siden av byen.
 
Legg inn en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?