onsdag, februar 22

 

Min første støvsuger

Fordi jeg på visse felt er forhistorisk, og har et inkonsekvent forhold til økonomiske spørsmål, har jeg aldri i mitt liv kjøpt en støvsuger. Ikke før nå. Innkjøpet ble gjort da jeg oppsøkte en butikk for å kjøpe kost og støvbrett. Skeptisk betrakta jeg den lille dustekosten som kosta 150 kroner. Jeg liker slett ikke å koste. Da oppdaga jeg støvsugeren. Som ikke kosta så mye mer enn kosten og støvbrettet. Nei, den er ikke rød og lekker. Ikke av merket Nilfisk. Den har ingen skjønn metallisk glans. Den er blå og streit. Min første støvsuger. Hva blir det neste? Stavmikser? Foodprocessor? Strykejern? Elektrisk tannbørste? Xbox? Symaskin? Jeg har ostehøvel, skotørker og vaffeljern fra før.
Jeg har batteridrevne salt- og pepperbøsser også, som lyser i mørket.

Comments:
Stoevsugeren her i huset var her da vi flytta inn, den laa paa loftet bak en gammel TV. Den er eldgammel og uhyre ineffektiv. Men den har masse sjarm, og ser ut som en brontosaurus.
 
Vi har også en fin gammel støvsuger. Den er en firkantet stor kasse, men suger som en drøm! (Ikke som en nil). Ellers har vi også en swiffer tørrmopp, samt vaskebøtte med tilhørende kluter. Min mann, snekkeren, var senest i går en runde med tørrmoppen her i huset, uten at jeg i dag kan se de store resultatene.
 
Det utstyret jeg elsker mest i dette huset er for øvrig stavmikseren. Den har ekstra-utstyr også! Del 1: Selve staven med stikkontakt (ubrukelig uten at du putter på en annen del.) Del 2: Vispen (Veldig kjekk til vispe egg, piske ting, helst ting som er litt flytende.) Del 3: Mikseren med minikniv (Det som opprinnelig går under stavmikser navnet. Den kan gjøre hva som helst for deg! Suppe, majones, kutte, mose - you name it - i make it!) Del 4: Foreløpig ikke prøvd, men en slags knivmikser i beholder. Ser for meg at pesto er veldig kjekt å lage i den. Det er som en minimiksmaster med lokk og det hele!) BONUS: Et anti-skli-lokk du kan putte under bollene og beholderne sånn at ikke den enorme miksekapasiteten sender alle godsakene rett på gulvet. BONUS NR 2: Stavmikseren kan brukes direkte i en varm gryte, så lenge du tar gryten bort fra platen. BONUS 3: Du kan stille styrken på miksingen, i tillegg til en SUPERPOWER-knapp for ekstra driv!
 
Hællane, Nadina. Har du vurdert å bli selger? Stavmikser-selger?

:-P
 
Vi har arva støvsugeren vår. Tror den er fra tidlig åtti.
Å kjøpe gulvlampe synes jeg var et grusomt stort steg inn i de voksnes verden. Det gikk greit med stavmikseren, den er et utrolig praktisk apparat.
 
Skotørker? Har du virkelig skotørker? Sånn som alle hadde på åttitallet, som får skoene til å stinke så ufattelig grusomt?

Jeg har to (!) støvsugere. Ikke spør hvorfor. Det er en altfor komplisert historie.

Jeg har også en stavmikser, men den er i Oslo, og jeg savner den. Lurer egentlig på hva som er lettest: frakte den fra Oslo, eller rett og slett bare kjøpe en ny.

Gamle støvsugere lukter, for øvrig.
 
Jeg ønsker meg ei lysekrone som glitrer i sola.
 
Jeg ønsker meg et smørkjøleskap. Det finnes nemlig. Du kan justere temperaturen, men den ideelle smøretemperaturen er 18,5 grader. Tror det koster rundt 400 spenn.
 
Og hvor mange pakker er det meningen at man skal ha inni det? Hvor stort er egentlig et smør-kjøleskap? Selger det noe særlig? Finnes det andre kjøleskap som jeg aldri har hørt om? For fårepølse? Prim? Peanøttsmør?
 
Plass til en pakke om gangen.
Det er sånn passe stort, litt større enn en pakke smør, tror jeg, og så med en vifte på baksiden. Har ingen salgstall å referere til, men tenker markedet er i USA.
 
Legg inn en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?