mandag, februar 27

 

Et must for moderne kvinner

ENDELIG! Det er slått fast: Kvinner verden over ønsker å slippe å iføre seg nylonstrømper. Men ikke på bekostning av glatte og velformede bein! Nei! Nå har de ankommet Norge - strømper på sprayboks. Klikk på NYCE LEGS. Et must for enhver moderne kvinne. De skjuler sprengte blodkar, blodårer og misfarvinger. De puster og smitter ikke av. Man kan hoppe i bassenget, uten å miste strømpene! De fjernes med vann og såpe. Denne geniale løsninga har ført til at det ellers så stabile amerikanske nylonstrømpemarkedet har falt med 40 prosent siden 1997. Trendforskere mener dette dramatiske fallet skyldes en mer avslappa påkledning både i hjemmet, og særlig på arbeidsplassen, samt kvinners økende krav til komfort. Hvorfor kvinner hater nylonstrømper? Fordi de rakner, strammer i livet og ofte føles direkte ubehagelige. All denne deilige informasjonen har jeg henta fra den norske distributøren av nevnte geniale sprayboks-produkt. For latterlige NOK 299 får moderne kvinner en unik mulighet til å flashe sine bare bein og glemme alt om nylonstrømper - mens det fortsatt se ut som at de har dem på! Gåttabanen.

Comments:
Kan man spraye hvor man vil? Som et hårnett? Trusik? Nettinghansker? Munnbind? Myggnett? Kondom?
 
Klart man kan. Nylonstrømpik overalt. Tenk så praktisk for bankranere, eller de som skal kle seg ut som feks julenissekjerring. De kan bare tørke vekk maska med en god våtserviett etterpå.
 
"Vanskelig å ta på og vanskelig å få av" kunngjorde et testpanel i et eller annet TV-program jeg var innom.

Kjempestilig når man bare har fått av halvparten...? Hmmmm...
 
Da kan det kanskje brukes som et hårfjerningsmiddel også? Ritsj, der røk strømpebuklsen og halve leggen med!
 
Jeg merker at jeg er litt skeptisk. Holder den på varmen?
 
Sikkert ikke. Nylonstrømper holder jo slett ikke på varmen. Ei jente jeg kjenner gikk til naboen på fest en vinterkveld, og da frøys strømpene fast til huden. Ingen som kan teste denne strømpesprayen, så vi får svar på alle våre spørsmål?? Jeg vil ikke. Av en eller anna grunn.
 
Jeg mener at når du brakte dette på banen, Marte, så får du alvorlig talt ta ansvar for alle oss andre og spraye på deg litt sokk.
 
Kan man velge hvilken farge man vil ha? Kommer sprayen i 20, 40 eller 60 denier? Hva om man vil ha nettingstrømper på? Er det egen sprayboks for mønster? Og ikke minst: hvordan fjerner man dette griseriet?

Marte, jeg holder med Linn. Det var du som begynte, du får ta teststøyten.
 
Takket være dette innlegget her, har jeg altså drømt om sånne strømper i hele natt. Det var ganske slitsomt. Vi slet med å få dem av. Så vet vi det.

Nå trenger vi kanskje ikke engang teste?
 
De sier at man fjerner dem med såpe og vann... Men at de ikke forsvinner hvis du tar deg en dukkert i bassenget... Nei. Jeg nekter. Ikke noe sånt griseri på mine smekre legger.
 
Legg inn en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?