fredag, januar 27

 

Utruli upraktisk pris

Æ føle et behov for å gi mine trofaste lesera, som måtte få bruk for den, følgende informasjon: Det koste ikkje 50 krone på Sentralbadet lenger. No har æ forresten bodd så lenge i Bergen at æ har slutta å forveksle ordet "Sentralbadet" med ordet "Polarbadet". Det gjorde æ veldig, veldig lenge.

Uansett: Det har blitt mye å tenke på.. I tillegg til badedrakt, handduk, svømmebrilla, toalettsaker og ekstra undertøy. Og en tikroning til skapet.

For et par daga siden utspant følgende dialog sæ:
Dama i skranken: Femtién.
Æ (Med femtilappen i handa): FemtiÉN??
Dama (med uvanlig kort lunte): JA!!!! FEM-TI-ÉN!!!
Æ: Okei......... (Skjønte raskt at æ ikkje e den første som har stilt mæ undranes til denne forsiktige, UTRULI upraktiske prisøkninga, og at vedkommende billettdame sannsynligvis ikkje hadde bestemt dette, leite leite etter et kronestykke.)

No veit dokker det. Hold énkroningen klar. Eller ta med VISA-kort, naturligvis.

Comments:
Vet du hva? Flybussen har steget fra 70 kroner. Til 72!

Så sjåføren gikk rundt og sa: "Av alle ting skal jeg ha 72 kroner av deg, ja. Forstå det den som kan. Takk." "Av alle ting skal jeg ha 72 kroner av deg, ja. Forstå det den som kan. Takk." "Av alle ting skal jeg ha 72 kroner av deg, ja. Forstå det den som kan. Takk." "Av alle ting skal jeg ha 72 kroner av deg, ja. Forstå det den som kan. Takk."

Han tok det i det minste med godt humør.
 
Hehe, sa han alt det der til alle sammen? For en slitsom jobb.
 
Har lurt litt på den der, jeg også. Særlig lurer jeg på hvilke utgiftsøkninger Sentralbadet har hatt, som gjorde at de så seg nødt til å øke prisen med én krone.

Kanskje de har fått seg bredbånd, og hvis de deler regningen på alle som svømmer der, er det kanskje ikke merkbart?
 
Legg inn en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?