torsdag, januar 12

 

Sussien har kommet hjem

Dette er Sussie. Altså katta. Ho bor IKKE sammen med meg. Sussie flytta til Sandviken i går. Nå bor ho der sammen med Rockelaila og ei stilig jente på 9 år som er veldig glad i dyr.
Sussie skal alltid være inne. Fordi katte-aidsen herjer i Sandviken. Det er det Dyrebeskyttelsen som sier, og jeg antar de veit hva de snakker om. Ganske rystende spør du meg. Men siden det er så farlig ute, er jeg sikker på at Sussie får det godt inne. Ho er i de beste hender. Rockelaila og Ingrid har lengta etter Sussien lenge.

Nå skulle jeg bare vise dere at matmor og katt kjører samme stil. Det var ikke meninga at det skulle bli tre Rockelaila-portretter. Jeg aner faktisk ikke hvorfor det skjedde.

Comments:
Siste nytt fra sussi: Er ansatt som støvmopp. innerst inne i kroken, under sengen til ingrid er det relativt trygt å være - og en del kaniner å kverke. de bor nå i halen. i alle fall helt til de får flytte til sofaen. det skjer når ingrid og venninnene blir litt for bråkete og skummel for en kattefersking. Ellers er alt bra.
 
Godt å høre! Er det god plass der i halen hennes?
 
Eh... Denne effekten med tre helt identiske bilder av Rockelaila...?

:-)
 
Ja er ikke det en fin effekt?? Den kom heilt av seg sjøl :)
 
Legg inn en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?