lørdag, januar 28

 

ØnskerepriseDa sex-sjokket fra høsten 1994 er for komisk til å glemmes, kjører jeg en ønskereprise for de av mine lesere som ikke har sett den fabelaktige medieomtalen som ble meg til gode da jeg kjørte opp. Biltilsynet-dama ga meg et spørreskjema som jeg, i lykkerus, villig besvarte. De ville finne ut om det er en sammenheng mellom folk som tar sjanser i trafikken og ellers i livet. Derfor måtte vi svare på f.eks. om vi hadde vært på fest der noen var fulle, om vi hadde satt utfor en bratt bakke på ski og hvor mange tilfeldige sex-partnere vi hadde hatt.
Den dagen jeg var den store nyhetssaken i Midt-Troms, ringte en journalist fra P4 og vekka meg tidlig om morran, og intervjua meg på direkten. Han prøvde å få meg til å svare på hvor mange tilfeldige sex-partnere jeg hadde hatt, og ville tydeligvis ta meg på senga. Men jeg klarte å vri meg unna de ubehagelige spørsmålene. Seinere på dagen ringte NRK Troms, men de var ikke like onde. Til gjengjeld sendte de intervjuet hver time hele dagen.
Jeg har kommet over den verste skammen, men jeg kan forsikre dere om at dette var ufattelig flaut i flere år. Det er ikke så mange av Salangens innbyggere som får en hel side i landets største avis, og denslags legges merke til. Jeg kan forøvrig opplyse om at mens Polarprinsessas sex-sjokk fylte side 13 i Verdens Gang den aktuelle dagen, pryda Prinsesse Diana (som fortsatt var i live) side 12.

(PS: Det er ikke sant at jeg fikk sjokk. Jeg var heller ikke sint eller spesielt krenka, og jeg angra ikke bittert. Jeg var utrolig lykkelig for å ha bestått oppkjøringa. Saken havna i mediene fordi jeg jobba i TF og fortalte min journalistkollega om de rare spørsmålene mens vi spiste lunsj. Vi pleide å spise noe som het Trippel, fra det lokale gatekjøkkenet der jeg jobba før jeg begynte i avisen. Det var 70-grams burger, liten chips og brus for 49 kroner. En dyr vane, siden jeg tjente 3000 kr i måneden på denne tida, og hadde bil med lekk bensintank. Min kollega "tente på saken" som det heter på journalistspråket, og dere ser hvordan det kan gå når journalister får tenning.)

Comments:
Hei pia!
Detta huske æ.. Gøy! Æ følge nu me i bloggen din, og syns du e go å skrive. Ha en fortsatt fin dag. Klem Siri
 
Tusen takk frøken Elie :D
 
Det var det jeg visste!!!

Du har stekt hamburgere, det er ikke bare noe du pleide å si til yrkessnobbete sjekkere som du ville at skulle gå!

:-)

Jeg har selvsagt også stekt hamburgere. Og vært pizzakokk. Jeg har også gått på ballett, hatt indianer-statistrolle på Fyllingsdalen teater, vært på audition til fimen "Sigurd dragedreperen" og vært telefonselger (- en flink en om jeg så må få si).
 
Jeg var en skremmende flink telefonselger, men holdt meg alltid unna eldre. "Tante Olga paa Toten trenger en mobiltelefon", pleide teamleader Stian aa fortelle meg.
 
Klart jeg har stekt hamburgere. Det jeg derimot IKKE stekte på gatekjøkkenet, var biff. Når noen ba om denne retten, bortsett fra ved ett tilfelle, så jeg trist ut og beklaga at vi dessverre var utsolgt for biff. Derimot lagde jeg juletallerkener.
 
Beste sommerjobb vs. verste.

Beste sommerjobb var da jeg hang med de tøffe gutta i teknisk etat, beste øyeblikk: da jeg sto nede i en grav vi hadde gravd.

Verste sommerjobb: hjemmehjelp. Verste øyeblikk: da en gamlis både kløyp meg i puppene og spurte om vi skulle ta oss en "tur" på divanen.
 
Ok, jeg skjønner at vi har satt giret på "ting vi har gjort". Vel, jeg har ikke stekt burgere, men jeg har jobbet som vikarierende ansvarlig redaktør i Radio Harstad (det handler mest om å passe på alle barna), solgt undertøy og brune tynnstrømpebukser til gamle damer, solgt undertøy til litt yngre damer, jobbet i bar, jobbet i en bar til, på Big Buffalo, på Zupperia, stått i oppvasken på et hotell (kanskje det verste jeg har gjort - gud, det stinket dårlig der), og sunget på danskebåten.

Det slår likevel ikke han jeg kjente en gang, som var rognsuger en hel sommer. ROGNSUGER!
 
Rognsuger er en fabelaktig tittel. Jeg har sjøl stått på suginga under slaktinga på et lakseoppdrett.
 
Being English I don't understand a word of that article. Though from what I can gather she had sex with her steering wheel? :D
 
Legg inn en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?