tirsdag, januar 24

 

Iiiiiiiiiiiiiik!

Ho Di fra Australia male abstrakte blomster med puppan sine ... Maleria som dette. Forslag til fleire alternative bruksområda for en pupp?

Comments:
Og nå over til noe helt annet.. Jeg er bokpusher av yrke og av og til dukker det opp litt småsnacks. Jeg sakser villt fra "Martes bok" av Mie Mohlin:

"Marte har autisme. Hun skal til Sommerøya på sommerferie sammen med Gro, som går i klassen hennes, og Martes kusine som er 19 år og heter Frida. De skal reise med båt, og på Sommerøya kan de bade og ri, og treffe nye venner."

Tilfeldig?
 
Altså, jeg mente ikke at du er autist. Jeg bare ble så opprømt over det faktum at det var en bok som hette "Martes bok". Hei, er det bare jeg som synes slikt er moro? Eh.
 
Jeg har nettopp klistra inn ti sider fra The Sun inn i skisseblokka mi, Red-Top analyse. Side 3-dama var fra Sheffield og sier hun er lei seg pga Wally, The Thames Whale. (Hvalen som forvirra seg inn i London)

Foroevrig:

"Wallys remains now belongs to the Queen under a salvage law passed in 1324.", skriver The Sin.
 
På nyhetene var det flere dyrevernere som sa at nå var forurensinga ikke så ille siden en hval (fra nauturen) besøkte byen. Det viste seg at Wally var en skapning med mye smerte og at han/hun hadde forvillet seg inn i storbyelva for å dø et par dager etterpå. Det er hardt å være romantiker i dagens samfunn.
 
Gøril. Æ like tanken på at Martes bok eksistere. Særlig det med at ho Marte både får bade, ri og treffe nye venna. Æ får også løst tel å bade og ri! Det kunne kanskje vært fint å ri på en kval.
 
Marte: The Whale rider? Det er jo til og med en film! Jeg er bare misunnelig fordi det ikke finnes et eneste objekt i hele verden med mitt navn på! Ikke en liten fillebørste eller krus eller noe annet smått og tullete. Marte, du har jo masse kontakter, kan ikke du skaffe meg et eller annet med navnet mitt på?
 
Æ skal gjøre et ærlig forsøk. Ett eller anna med Gøril på må vi vel finne et sted. Det e jo et fint navn.
 
Derom strides de lærde. Tok meg ca 20 år før jeg slutta å hate navnet mitt, nå er jeg bare likegyldig! Men når man tenker på at alternativet var Hilda (men a ja!)skal man vel bare prise seg lykkelig.
 
Legg inn en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?