mandag, januar 23

 

Helgerapport

Fredag: Kurt Nilsen fikk en sønn. Jeg delte seng med en forkjøla 2 1/2-åring. Lørdag: Jeg intervjuer Madrugada-Sivert og slår fast at han er like sympatisk som jeg antok. Vi diskuterer blant anna menyen på gatekjøkkenet i Bjerkvik og slår fast at den sagnomsuste Bjerkvikingen (en hamburger) er oppskrytt. Etterpå er jeg på fest med en like sympatisk én-armet amerikansk kung fu-stjerne. I går: Det skjedde ikke stort, sammenligna med de to foregående dagene. Leste ferdig Tore Renbergs "Mannen som elsket Yngve" Det blir ikke pinligere enn dette. Og da tenker jeg ikke på Renbergs håndtverk, men på handlinga i boka. Hvis du liker å rødme på andres vegne, er dette en fest. Hvor galt kan det gå? Det kan gå FORFERDELIG galt.... Jeg synes Tore Renberg er flink til å fortelle historier. "Kompani Orheim" er også å anbefale. Kanskje spesielt dersom du har et forhold til Stavanger, en by jeg så langt aldri har satt mine bein i. Jeg tenkte at det hadde vært ekstra artig (men altså slett ikke nødvendig) å lese de to nevnte romanene dersom jeg var lokalkjent. Hører dere Stavangerdamer! Ragnhild! Sivelin! Vanja! Kom på banen! Over til i dag: Jeg har fri. Jeg skrubba dusjkabinettet til jeg fikk vondt i armene. Nå skal jeg ut i regnet.

Comments:
Så du og Sivert diskuterte hamburgere? Det skrev du ikke et pip om i avisen!
 
Kan vi ha gjettekonkurranse om hva babyen til Kurt skal hete?

Pliis?

Jeg tipper på Jan eller Fredrik eller Jan-Fredrik.
 
Lukas e mitt stalltips.
 
Hm.

Jeg trodde Sivert kom fra Sortland og ikke Bjerkvik? Dette var forvirrende.
 
Sivert kommer fra det lille stedet Kleiva, mellom Sortland og Stokmarknes. Bandkollega Robert kommer derimot fra Bjerkvik.
 
Du prinsessen?
Hvem er han onkelen som fylte 70? Har han flere onkler i Bergen enn Odd Drevland - eller har han bare køddet med advokaten. Han er vel ikke 70 helt ennå?
Nå kan jeg forresten endelig få tatt en reprise på følgende fantastiske faktum. at nevnte Drevland og nevø Høyem kommer sammen en gang i året på familietreff i Sortland, der de heies opp på scenen for å synge duettversjon av den kjente sangen "Hallo, du gamle navaho". Det gjorde i alle fall sist jeg intervjuet dem sammen. Er det ikke vakkert!
 
Å HERREGUD!!! Korsen kunne æ GLØMME at han Drevland e onkelen??? Da kunne æ jo fortalt at æ nesten har LØFTA onkelen hannes... Det e utvilsomt litt av ei saksopplysning. Æ kan jo tilogmed dokumentere det. For øvrig kan æ opplyse at han Sivert totalt har 2 onkla og 2 tante i Bergen, alle av nordnorsk herkomst.
 
Du må nesten bare ringe ham opp igjen. Dere har så mye til felles at dere nesten er i slekt, dere og. Jeg antar det var den andre onkelen som ble feiret da. Men neste gang du skal prøve å nesten løfte Odd Drevland, kan heller Sivert Høyem kalle inn Ane Brun. så kan de synge duett (Lift me). Det bør bli en vinner.
 
Hehe æ e usikker på om advokaten e interessert i fleire løfteforsøk. Æ kunne jo fortalt at æ også nesten har løfta en gateprest og såvidt løfta en sjefsredaktør. Og ikke minst har æ sjøl blitt løfta høgt av alle 3.
 
Jeg tror dere er syv-menninger! Minst!
 
Tja? Vi e jo ikkje heilt ulik å se på heller ... Æ og Odden altså.
 
Legg inn en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?