mandag, januar 16

 

GP-rapporten fra Bossekop

...finner du HER

Comments:
Hvorfor heter det Bossekop?
Hva er Bossekop?
Jeg trodde det var Alta?
Er jeg virkelig så ute på geografi?
Er Bossekop samisk for Alta?
SVAR MEG DA!
 
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
 
Nå må du oppdatere her, Polaris. Før jeg gjør det. Ufattelig mange timer siden sist. Herregud. Jeg klarer ikke mer!!!

Her er nummeret til en kjendis: 90175843

(Dersom det kanskje kan hjelpe...?)
 
Men i all verden... Hvem er det som sletter kommentarene sine her? Akkurat som at det liksom er mange som legger igjen noen ord i bloggen min... Faste lesere: Skjerp dere!
 
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
 
Sorry at jeg sletta den beskjeden der altså. Jeg fikk et akutt tilfelle av dysleksi. Uansett, jeg føler det er på sin plass med litt ALtanews her. Bossekop er Altasuburbia. Altså en liten forstad til selveste Alta City (som det faktisk heter, I shit you not). Det er hele tre sentrum i Alta. Før Bossekop kommer Hjemmeluft, vi har også Skaialuft, Russeluft osv. Luft er samisk for bukt. Og det var bare litt av mine enorme Altakunnskaper.
 
Oj! Jeg tror rett og slett jeg er utlært på Alta. En helt fantastisk følelse.

På skolen da jeg var liten fikk vi først brevvenner i England. Så dro min sinnssyke lærerinne til Afrika. Tilbake kom hun med en forferdelig stygg ugandisk nasjonaldrakt og ugandiske brevvenner til hele klassen.

Men nå har jeg jo blitt stor, og har ingen brevvenner i hele verden. Det er liksom et hull i livet mitt, det der.

Så: Kan noen hjelpe meg med å finne en same som kan bli brevvennen min?
 
Dette er en sann historie: jeg kom hjem fra skolen en dag og der lå det jammen ta et brev fra Ghana i postkassen. Dette brevet var fra en for meg totalt ukjent person, nemlig en ung herremann fra nettopp Ghana. Han kunne fortelle at han en dag hadde kommet hjem fra skolen og på trappa hans lå det et tegn på at han skulle skrive et brev til meg. Jeg fikk også et par ghanesiske(?) pengesedler og et tradisjonelt brudeskjerf på kjøpet. Pussig nok giftet vi oss aldri.
 
Æ hadde en brevvenn fra Ungarn da æ va ca 12, en kort periode, han het Kun Gazda Balacz men vennan kalte han Blaise. Da han sendte bilde av sæ sjøl der han lente sæ mot en traktor - og foreslo at han skulle besøke mæ - opphørte forbindelsen umiddelbart.
 
Æ brevveksla også med ei ung, relativt velstående dame fra Sri Lanka, Pasadi heite ho, og på et tidspunkt sendte ho bilde av sin bror, en ung mann som - ja- lente sæ mot en bil. Kanskje va det hannes bil. Kanskje bildet va tatt på en parkeringsplass. Ka veit vel æ.
 
Og nå sitter vi her uten brevvenner. Kanskje vi kan starte en brevvennklubb?
 
Kun Gazda Balacz og Pasadi? Hvordan går det an å huske sånne navn i så mange år? Er du egentlig litt autist, prinsesse?
 
Pasadi Dias, jepps. Ho brevvenninna mi fra Japan hadde det vanskeligste navnet. Yoko Tsukamoti. Æ huske enkelte ting, ja.
 
Legg inn en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?