onsdag, januar 11

 

Froske-bevis


Jeg hadde hørt at det skulle være visse likhetstrekk mellom froskelår og kylling. Hmmm... Her om dagen smakte jeg de små lekkerbiskenene for første gang - i en fabelaktig restaurant i det parisiske Latinerkvarteret. (Jeg har aldri vurdert å kysse en frosk. Jeg fant prinsen uten å måtte gå til denslags dramatiske skritt, og er glad han ikke er en eks-frosk.) Det som slo meg da jeg fikk de doble lårene servert, fem-seks stykker (som forrett, med salat og saus), var det det rent visuelt ikke lot seg gjøre å forbinde de små spretne rumpene, med dertilhørende lår, med noe annet enn det de faktisk er. Eller var. Frosker. Fargen lignet kanskje på kylling, og konsistensen på kjøttet. Beina inni var noe tynnere. Men reint smaksmessig forbinder jeg froskelår mer med fisk. (Jeg måtte lukke øynene for å kunne foreta en sånn assosiasjon). Slett ikke dårlig, men absolutt en noe pussig, smaksopplevelse.

Comments:
Herregud da, menneske! Kan du ikke skrive om noe interessant? Få deg et liv.

Maria K.
 
Har du aldri kysset en frosk?
 
Hvem er Maria K?
 
Det lurer jeg og på. Hva er interessant om ikke froskelår er det? Grattis med bloggen, prinsessen!
 
Maria K. er et ondt menneske som leser bloggen min helt frivillig, men likvel stiller seg kritisk til alt som står i den. Hun legger igjen kommentarer overalt.

Fysj for et kvinnfolk.

Jeg har bedt Maria K. om å dra til helvete på min friskeste og mest freidige måte, og nå har hun antakelig flyttet inn til deg i stedet.
 
Maria K byr så lite på seg selv at jeg velger å ignorere hennes spinkle rop om oppmerksomhet. Nei, Linn, jeg har aldri kyssa en frosk. (Har du??) Derimot har jeg kyssa en lama.
 
Legg inn en kommentar<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?